Afscheidsboekje

Afscheidsboekje

Het begeleiden van  het overlijden van één van uw inwoners is helaas een deel van uw zorg. Het ter beschikking stellen van een afscheidsboekje waarin de medebewoners de kans krijgen om hun gevoelens neer te pennen en op deze mooie manier afscheid te nemen, kan daar een belangrijke rol in spelen.

Het afscheidsboekje is afgewerkt met een lederen kaft en is zo een duurzaam en mooi aandenken voor de nabestaanden. Deze boekjes in leder kunnen ook gepersonaliseerd worden met eigen teksten, illustratie, uw logo, in blinddruk of foliedruk.Het boekje heeft een kaft in leder en een kleur naar keuze. Met een busschroefsysteem worden de binnenpagina's en titelblaadjes gebonden. Het binnenwerk kan gepersonaliseerd worden met een eigen tekst en een logo. Het formaat is 35 cm breed en 22 cm hoog.
Afbeelding

Personaliseren van de kaft

Via blinddruk of foliedruk kunnen we de lederen kaft van de boekjes personaliseren met uw logo of tekst. Blindruk is een techniek waarbij het logo in het leder wordt geperst. Foliedruk is een techniek waarbij een dunne kleur- of metaalfolie op het leer wordt aangebracht.

Samenvatting

Heeft u interesse in bepaalde lederproducten van Vanden Broele Productions?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen*
* Bij een offerte leveren wij altijd lederstaaltjes